Kalliorakennustyöt koko suomessa

Louhintatyöt

Perinteiset louhintatyöt

Palvelemme niin yksityisasiakkaan tarpeita kuin yritysten tarpeita. Isoista pieniin, ja helpoista vaikeisiin hommiin

Räjähteetön louhinta

Hydraulinen kiilaus

Hydraulinen kiilaus on ratkaisu louhintaan silloin kun ei työtä voi tehdä räjäyttämällä. Tai jos työ on mitta kaavassa pieni, saattaa kiilaus olla kustannustehokkaampi tapa saada kalliota louhittua, tai kiviä halkaistua.

Käsikiilaus

Käsikiilauksella tehdään tarkkuus louhintaa. On kohteita jossa ei ole mahdollista työskennellä ulkoisesti isoilla työkaluilla, tuolloin voimme tehdä louhinnat käsityökaluilla

Etanadynamiitti

Etanadynamiitti on laastityyppinen aine, joka jämähtyessä laajenee, on useita käyttökohteita jossa louhintaa voidaan tehdä räjäytystyön sijaan etanadynamiitilla.

Darda C12

Sahaustyöt

Kiskosahaus

Kiskosaha

Kiskosaha on laite millä pystytään tarkkoihin leikkauksiin sekä hienoon lopputulokseen. Kiskosahalla voimme leikata metalleja, teräsbetonia sekä kiveä ja kalliota. Kiskosahamme suurimman kiekon halkaisija on 1600mm sillä pystymme sahaamaan 0-pintaan. Kiskosahaus on yleistynyt, ja sitä voidaan käyttää lukuisissa töissä, mm. saneerauskohteissa rakennusten sisätiloissa. Kun pitää päästä leikkaamaan läheltä toista rakennetta. Hissikuilujen syvennyksissä, paikoissa joissa halutaan siistiä jälkeä

Vaijerisahaus

Vaijerisaha on ratkaisu monenlaisiin leikkaus- ja sahaustarpeisiin haasteellisissakin olosuhteissa. Vaijerilla voidaan leikata niin, metallia, betonia kun kiveä sekä kalliota. Vaijerisahaus saattaa olla ratkaisu mahdottomalta tuntuviin hommiin. Monissa tilanteissa vaijerisahaus saattaa olla nopeampi tapa kuin se vanha tuttu menetelmä

Timanttisahaukset

Timanttisahauksia on monenlaisia, yrityksestämme löytyy monipuolinen timanttisahaus kalusto sekä ammatti sahuri

Poraustyöt

Porauspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme porauspalvelua

Käsikoneporauksesta vaunuporaukseen

Käsikoneesta poravaunuun

Jokaiseen kohteeseen sekä työhön löytyy optimaalisin työkalu. Käsikoneporia on usemmassa kokoluokassa, pystymme poraamaan niin pienempiä kuin suurempia reikiä, käsin tai poravaunulla.

Irtiporaus

Irtiporauksia tehdään useaan tarkoitukseen. Esim tarkkuus louhinnassa tai räjäytystyölle tärinäalttiissa paikassa irtiporauksella irroitetaan räjäytettävä kallio sen ympäristöstä.

Uppoporaus

Uppoporaus on menetelmä jossa poravasara menee ensimmäisenä reijässä vetäen porakankia perässään. Menetelmällä voidaan porata suuriakin reikiä tehokkaasti ja tarkasti. Myös haasteellisissa olosuhteissa.

Lujitus sekä tartuntatyöt

Pulttausket

Pulttauksilla tehdään usein lujitusta, tai sitten tartuntoja. Kalliovaraisessa rakentamisessa tartutetaan rakennettavat rakenteet kallioon ennakkoon juotetuilla pulteilla.

Ankkurointi

Ankkurointi on kiinnittämistä,

Verkotukset

On lukuisa määrä paikkoja jossa turvallisuus syistä kallio leikkauksia joudutaan verkottamaan, jotta mahdolliset putoavat irtokivet eivät aiheuta vaaraa. Verkotuksilla voidaan myös toteuttaa ulkonäköä tai vaikka jopa taidetta.

Injektoinnit

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista veden hallintaa. Tarjoamme niin betoni kuin kemiallista injektointia.

Kalliovarainen varustelu / Kiinnitys

On tilanteita jolloin kallioon on saatava kiinnitettyä erilaisia elementtejä. mm. hyllyjä, putkia, valaisimia, opasteita ym ym.

Vesieristys

Kalliorakennustöitä tehdään usein paikoissa jossa ollaan veden lähellä, tai jopa kosketuksissa. Polyuretaani pohjaiset tuotteet ovat yksi ratkaisu vedeneristyksille.

Mantteloinnit

Usein vanhoja rakenteita tulee vahvistaa, joko työaikaisesti tai pitempiaikaiseksi. Vanhojen talojen saneerauksien yhteydessä tehdään useasti perustusten tukemiseksi mantteleita.

Perustusten vahvistustyöt

Perustusten vahvistamiseksi on lukuisia tapoja. Mantteloinnit, pulttauksia, injektointeja.